Tijdelijk voetpad aanleggen?

123Floorrent beschikt over verschillende soorten vloersystemen die uitermate geschikt zijn om onder andere tijdelijke voetpaden aan te kunnen leggen. Voor een fietspad zullen kunststof tegels gemaakt van gerecycled kabelgranulaat of recyclebaar HDPE kunststof gebruikt worden. Doordat deze tegels gerecycled of recyclebaar zijn, is dit een maatschappelijk verantwoorde oplossing. Er is weinig voorbereiding nodig. Er hoeft alleen een vlakke ondergrond gecreëerd te worden waarna een druk verdelend doek uitgerold word. Vervolgens worden de tegels in verband op het druk verdelend doek gelegd.

Over de zogenoemde remopla vloer kunnen o.a. voetgangers, fietsers en scooters rijden zonder dat er iets gebeurd. Auto’s en motors kunnen er met een gepaste snelheid overheen rijden ( 10km/u ). Waardoor het ook als een tijdelijke parkeerplaats kan fungeren.
Hiervoor geld het zelfde met de zogenoemde Hexafloor of Pro Track. Het voordeel hiervan is dat het op ieder asymmetrisch oppervlak gemonteerd kan worden. Staat er bijvoorbeeld een lantaarnpaal in de weg? Dat is geen enkel probleem met dit vloersysteem.

Voor het huren van het tijdelijke voetpad
bestaan volgende opties:

Bezorging tijdelijk trottoir

123Floorrent komt de vloer ook graag afleveren bij u op locatie. Wij komen deze per vrachtwagen bij u leveren en retour halen. Per mail ontvangt u de leg en stapelinstructies zodat u snel te werk kunt gaan.
Doordat er bij ons op een vrachtwagen 1.000m2 aan vloerdelen passen kunnen wij in een keer veel meenemen. Bij een grote hoeveelheid scheel dit veel transportkosten.

ALL-IN service tijdelijke aanleg voetpad

De toppers van 123Floorrent kunnen u ook totaal ontzorgen door alle handling over te nemen. Wij komen de vloeren leveren, monteren waarbij wij niet weggaan zonder dat u meer dan 100% tevreden bent, demonteren en vervolgens weer retour halen op de afgesproken momenten.

Technische gegevens

Matriaal: Kunstof HDPE
Afmeting: 0,27 m²
Oppervlak: 3,7 tegel = 1 m²
Hoogte: 4,5 cm
Gewicht: 2,7 kg
Transport: 1000 m²
Anti slip: AS/NZS 4586

Extra’s

Oploop plaat
Geo-textiel
Halve tegels