Democratiefestival

Het eerste landelijke Democratiefestival is een feit. Twee dagen lang kreeg onze democratie bij hoogzomerse temperaturen op het eiland Veur Lent in Nijmegen een onderhoudsbeurt. In navolging van Folkemødet in Denemarken en Lampa in Letland stonden 6400 festivalbezoekers twee dagen lang stil bij onze democratie, bij de vrijheden en zekerheden die daarbij horen en bij de verschillen en overeenkomsten tussen ons en onze meningen.

Voor het Democratiefestival hebben wij verschillende looppaden aan mogen leggen t.b.v. rolstoelgebruikers.

Aanvraag

Een week voor het democratie festival werden wij gebeld door de organisatie. Ze hadden niet gerekend op een hoop mindervaliden. En kwamen er achter dat het terrein niet goed begaanbaar was voor hen. Aan ons de vraag wat voor een vloer mogelijk is. Omdat dat lastig oordelen is door de telefoon is er iemand van ons direct naar de locatie toe gereden om te gaan kijken. Het terrein was zeer hobbelig en er zat vrij veel hoogte verschil in. Het zou gaan om 1100 strekkende meter aan looppaden.

Advies

Omdat tijdens het event nog rond gegaan moest kunnen worden. Hebben we gekozen voor onze hexafloor. Deze kan belast worden met as last van 3 ton. Daarnaast kan er met deze vloer heel makkelijk heel makkelijk a-symmetrische oppervlakten dicht gelegd worden, wat hier het geval was.

Door het snelle handelen kon de planning nog afgestemd worden op de andere leveranciers. Waardoor de opbouw soepel verlopen is.

Uitvoering

– 2.200m2 hexafloor
– Alles naadloos gelegd
– Opbouw in 1 dag.
– Roelstoelvriendelijk