Tijdelijke parkeerplaats aanleggen?

123Floorrent beschikt over verschillende soorten vloersystemen die uitermate geschikt zijn om onder andere tijdelijke parkeerplaatsen aan te kunnen leggen. Voor een parking zullen kunststof tegels gemaakt van recyclebaar HDPE Kunststof. Doordat deze tegel gerecycled is, is dit een maatschappelijk verantwoorde oplossing. Er is weinig voorbereiding nodig. Er hoeft alleen een vlakke ondergrond gecreëerd te worden.

De zogenoemde Pro-Max vloer zorgt er voor dat er geen schade aangebracht kan worden aan de ondergrond. Bij de montage van de heavy duty panels op natuurgras een speciaal geotextiel aangebracht wat de druk extra goed verdeeld zodat er met voertuigen zoals vrachtwagens, kranen, heftrucks en auto’s met een gewicht tot 10.000kg per as overheen gereden kan worden.


Daarbij bestaan de volgende opties:

ALL-IN service tijdelijke parkeerplaats aanleggen

De Pro Max Dubbel vloer is een vloer waar bij de montage en demontage het expertise van onze medewerkers vereist is. Wij zullen daarom de vloeren altijd in eigen beheer leggen.

Omdat over de heavy duty panels gereden kan worden met vrachtverkeer dient deze met precisie aangebracht te zijn.
Wij komen de kunststoffen vloeren leveren, monteren waarbij wij niet weggaan zonder dat u meer dan 100% tevreden bent, demonteren en vervolgens weer retour halen op de afgesproken momenten.

Technische gegevens

Materiaal: High-Density polyethylene (HDPE)
Breedte: 2,00 m
Lengte: 4,00 m
Hoogte: 11 cm
Gewicht: 200 kg per panel
Transport: 480 m²

Extra’s

Oprijplaat
Geo-textiel