Cassettevloeren

Zwaarlastvloer

Een Zwaarlastvloer is niet altijd beslist noodzakelijk, toch zijn er veel situaties denkbaar dat een Zwaarlastvloer sterk aan te raden is. Tenten zijn in principe op elke ondergrond te plaatsen zonder dat er een Zwaarlastvloer in hoeft. Toch is het voor u en uw gasten niet altijd even prettig als er geen Zwaarlastvloer in ligt. Met name wanneer de ondergrond niet vlak of stevig is en uiteraard wanneer het flink geregend of gesneeuwd heeft op zand, klei, gras etc. Zonder een Zwaarlastvloer is er bovendien kans dat het hemelwater onder de tent door komt en zelfs kan blijven staan in de tent. Dit laatste komt met name voor bij oneffen bestratingen. Onze Zwaarlastvloeren liggen sowieso 10 cm hoger (eventuele opvullingen niet mee gerekend) dan het grondoppervlak, waardoor het water onder de Zwaarlastvloeren door gaat.

De Zwaarlastvloeren van 5.05 x 2.50 meter worden altijd met een Manitou gelegd. Het terrein dient goed toegankelijk en berijdbaar te zijn voor de Manitou. Indien nodig met behulp van een kunststofvloer.

Uiteraard zijn deze Zwaarlastvloeren ook uitermate geschikt om mooie looppaden te maken, Of om een mooi terras te maken. In de winterperiode leggen wij deze vloeren ook graag voor u ijsbaan of winterevenement.

Technische gegevens

Materiaal: Stalen frame met houten planken
Lengte: 5,05 m
Breedte: 2,50 m
Hoogte: 10 cm
Transport: 650 m²

 

Geïnteresseerd in een vloer en wilt u een offerte? Neem dan contact op met ons via 085 902 01 37 of stuur een aanvraag via het contactformulier.