Zwaarlastvloer

Een zwaarlastvloer ofwel stelvloer bestaat uit een gegalvaniseerde stalen constructie ingelegd met mooie betonplex platen. Door de betonplex platen krijgt de vloer een zeer strakke uitstraling.

Het voordeel van een zwaarlastvloer is dat deze waterpas te leggen is, vandaar de naam stelvloer. Met behulp van een heftruck met side-shift kan de vloer nauwkeurig gelegd worden.

Met de grote afmetingen van 5.05 m x 2.5 m gaat het leggen van de vloer zeer snel. Door middel van houten blokken kan de vloer gesteld worden.

De zwaarlastvloer is geschikt als tentvloer van alu-hallen, het creëren van ijsbanen, ondergrond voor food area’s (HACCP goedgekeurd), toilet area’s en publieksgebieden waar er sprake is van een groot hoogteverschil.

Door onze grote voorraad kunnen wij vrijwel altijd aan uw wensen voldoen.

Bij 123Floorrent bestaan de volgende opties bij het huren van stelvloeren:


Cassettevloeren

Technische gegevens

Materiaal: Stalen frame ingelegd met betonplex platen
Lengte: 5,05 m
Breedte: 2,50 m                   Extra’s
Hoogte: 10 cm                     – HACCP goedgekeurd
Transport: 700 m²               – Oploop plaat

 

Afhalen zwaarlastvloer huren

U kunt de zwaarlastvloer ofwel stelvloer huren en bij ons afhalen. Doordat u op die manier transportkosten kunt besparen is dit de goedkoopste optie. Deze dienen wel met een vrachtwagen op gehaald te worden.

De minimale afnamehoeveelheid is 12,5 m² (=1 plaat) De zwaarlastplaten zijn makkelijk te laden en lossen met een heftruck. Onze medewerkers laden en lossen uw trailer graag.

Bezorging stelvloer huren

123Floorrent komt de stelvloer ook graag afleveren bij u op locatie. Wij komen deze per vrachtwagen bij u leveren en retour halen.

Doordat er bij ons op een vrachtwagen 700 m² aan vloerdelen passen kunnen wij in een keer veel meenemen. Bij een grote hoeveelheid scheelt dit veel transportkosten.

ALL-IN service zwaarlastvloer huren

De toppers van 123Floorrent kunnen u ook totaal ontzorgen door alle handling over te nemen. Wij komen de stelvloeren leveren, monteren waarbij wij niet weggaan zonder dat u meer dan 100% tevreden bent, demonteren de zwaarlastvloer en vervolgens weer retour halen op de afgesproken momenten.

Geïnteresseerd in een vloer en wilt u een offerte? Neem dan contact op met ons via 085 902 01 37 of stuur een aanvraag via het contactformulier.