Pro Floor huren

Pro Floor ofwel rolvloer en bestaat uit allemaal losse componenten waardoor de vloer zeer flexibel is en op rol geleverd kan worden.

De perfecte bescherming voor grasvelden in voetbalstadions, hockeyvelden of andere sportvelden. Doordat de vloer zeer ligt is wordt de sportvloer hierdoor niet zwaar belast. Daarnaast zitten er tal van luchtgaten in waardoor het gras nog kan ademen en het hemelwater nog opgenomen kan worden door het gras.

Met de ProFloor van 123Floorrent maken we van uw grasveld of sportterrein een multifunctionele sporttempel. Of het nu om een festival, bedrijfspresentatie of ander evenement betreft, Pro Floor maakt het allemaal mogelijk. U heeft de zekerheid van een optimale bescherming van uw kostbare velden en biedt uw bezoekers een veilige en stabiele vloer.

Door de simpele montage en demontage kan een voetbalstadion in een dag compleet vol worden gelegd met deze rolvloeren. En vervolgens ook weer in een dag worden gedemonteerd.

Voor onze Pro Floor huren bestaan bij ons de volgende opties:


Technische gegevens

Materiaal: Recyclable polypropylene copolymer
Breedte: 1,25 m
Lengte: 10 m
Hoogte: 1,5 cm
Transport: 2000 m²

Afhalen Pro Floor huren
U kunt de Profloor huren en bij ons afhalen. Doordat u op die manier transportkosten kunt besparen is dit de goedkoopste optie.
De minimale afnamehoeveelheid is 50m². Deze Pro Floor rollen zitten in een bok waardoor het makkelijk te laden en lossen is met een heftruck. Onze medewerkers laden en lossen uw aanhanger of trailer graag.

Bezorging rolvloer huren
123Floorrent komt de vloer ook graag afleveren bij u op locatie. Wij komen deze per vrachtwagen bij u leveren en retour halen.
Doordat er bij ons op een vrachtwagen 2.000m² aan Profloor past kunnen wij in een keer veel meenemen. Bij een grote hoeveelheid scheelt dit veel transportkosten.

Bezorging Pro Floor met begeleider
Is uw organisatie een stichting of vereniging? Heeft u veel vrijwilligers om de vloeren te leggen maar wilt u hier begeleiding bij zodat de Profloor er perfect in komt te liggen?
123Floorrent helpt u hier graag bij. Wij sturen graag iemand mee om uw vrijwilligers aan te sturen en de heftruck werkzaamheden te verrichten die nodig zijn om de vloer te leggen.

ALL-IN service Pro Floor huren
De toppers van 123Floorrent kunnen u ook totaal ontzorgen door alle handling over te nemen. Wij komen de vloeren leveren, monteren waarbij wij niet weggaan zonder dat u meer dan 100% tevreden bent, demonteren en vervolgens weer retour halen op de afgesproken momenten.

Geïnteresseerd in een vloer en wilt u een offerte? Neem dan contact op met ons via 085 902 01 37 of stuur een aanvraag via het contactformulier.