Hexafloor Huren

Hexafloor ofwel Pro-Track is een kunststof tegel die bestaat uit een 6-hoekige vorm. Dat is de reden dat ze perfect inzetbaar zijn bij asymmetrische oppervlakten. Staat er een boom of paal in de weg laat u er makkelijk 1 tegel tussenuit.

Doordat de onderkant van de hexagonale tegel bestaat uit een honinggraatstructuur en verder hol is kan het gras blijven ademen.

Bij de montage wordt er onder te Hexafloor een speciaal geotextiel aangebracht wat de druk extra goed verdeeld zodat er met voertuigen zoals auto’s, heftrucks en gators met een gewicht tot 2500kg per as overheen gereden kan worden.

De Hexafloor kan gebruikt worden voor een tijdelijke parkeerplaats, looppad, bedekking kunstgrasveld, publieksgebieden op evenementen en festivals en als tentvloer. Daarnaast wordt de vloer vaak op festivals gebruikt om rolstoelpaden aan te leggen.


Technische gegevens

Matriaal: Kunstof HDPE                     extra’s
Afmeting: 0,27 m²                              – Oploop plaat
Oppervlak: 3,7 tegel = 1 m²              – Geo-textiel
Hoogte: 4,5 cm                                   – halve tegels
Gewicht: 2,7 kg
Transport: 1000 m²
Anti slip: AS/NZS 4586

Afhalen Hexafloor huren
U kunt de Hexafloor huren en bij ons afhalen. Doordat u op die manier transportkosten kunt besparen is dit de goedkoopste optie.
De minimale afnamehoeveelheid is 50m2. Deze hexagonale tegels zitten op een pallet waardoor het makkelijk te laden en lossen is met een heftruck. Onze medewerkers laden en lossen uw aanhanger of trailer graag.

Bezorging Hexagon tegels huren
123Floorrent komt de vloer ook graag afleveren bij u op locatie. Wij komen deze per vrachtwagen bij u leveren en retour halen.
Doordat er bij ons op een vrachtwagen 1.000m2 aan Hexafloor past kunnen wij in een keer veel meenemen. Bij een grote hoeveelheid scheelt dit veel transportkosten.

Bezorging Hexafloor met begeleider
Is uw organisatie een stichting of vereniging? Heeft u veel vrijwilligers om de vloeren te leggen maar wilt u hier begeleiding bij zodat de hexafloor er perfect in komt te liggen?
123Floorrent helpt u hier graag bij. Wij sturen graag iemand mee om uw vrijwilligers aan te sturen en de heftruck werkzaamheden te verrichten die nodig zijn om de vloer te leggen.

ALL-IN service Pro Track huren
De toppers van 123Floorrent kunnen u ook totaal ontzorgen door alle handling over te nemen. Wij komen de vloeren leveren, monteren waarbij wij niet weggaan zonder dat u meer dan 100% tevreden bent, demonteren en vervolgens weer retour halen op de afgesproken momenten.

Geïnteresseerd in een vloer en wilt u een offerte? Neem dan contact op met ons via 085 902 01 37 of stuur een aanvraag via het contactformulier.