Remopla

Remopla vloer is uitermate geschikt voor het bedekken van sportvelden en bijvoorbeeld een atletiekbaan afdekken of een sporthalvloer afdekken is geen probleem.

Om bij de afdekking van sportvelden geen schade aan te brengen aan de ondergrond wordt er bij de montage onder te remopla vloer een speciaal geotextiel aangebracht wat de druk extra goed verdeeld zodat er met voertuigen zoals auto’s, heftrucks en gators met een gewicht tot 3000kg per as overheen gereden kan worden.

De kunststof vloer kan gebruikt worden voor een tijdelijke parkeerplaats, werkplatforms voor podia, looppaden, tentvloer, bedekking kunstgrasveld, afdekking van atletiekbanen, aanrijroutes, publieksgebieden op evenementen en festivals en als tentvloer.

Door de antislip laag en isolerende werking is het ook een perfecte vloer voor ijssculptuur evenementen en als ondergrond om te klunen.

Bij de remopla bestaan bij ons de volgende opties:


Technische Gegevens

Materiaal: Gerecycled PVC             Materiaal: Gerecycled PVC
Lengte: 1,20 m                                 Lengte: 0,60 m
Breedte: 0,80 m                              Breedte: 0,80 m
Hoogte: 4,3 cm                                Hoogte: 4,3 cm
Oppervlak: 0,96 m² per tegel         Oppervlak: 0,48 m² per tegel
Netto opp: 0,88 m² per tegel         Netto opp: 0,44 m²
Gewicht: 32 kg per tegel                Gewicht: 17 kg per tegel
Transport: 630 m²

Afhalen remopla huren
U kunt de kunststoffen vloer huren en bij ons afhalen. Doordat u op die manier transportkosten kunt besparen is dit de goedkoopste optie.
De minimale afnamehoeveelheid is 25m². Deze tegels remopla liggen op een pallet waardoor het makkelijk te laden en lossen is met een heftruck. Onze medewerkers laden en lossen uw aanhanger of trailer graag.

Bezorging remopla vloer huren
123Floorrent komt de vloer ook graag afleveren bij u op locatie. Wij komen deze per vrachtwagen bij u leveren en retour halen.
Doordat er bij ons op een vrachtwagen 630m² aan remopla past kunnen wij in een keer veel meenemen. Bij een grote hoeveelheid scheelt dit veel transportkosten.

Bezorging remopla vloer met begeleider
Is uw organisatie een stichting of vereniging? Heeft u veel vrijwilligers om de vloeren te leggen maar wilt u hier begeleiding bij zodat de remopla vloer er perfect in komt te liggen?
123Floorrent helpt u hier graag bij. Wij sturen graag iemand mee om uw vrijwilligers aan te sturen en de heftruck werkzaamheden te verrichten die nodig zijn om de vloer te leggen.

ALL-IN service remopla huren
De toppers van 123Floorrent kunnen u ook totaal ontzorgen door alle handling over te nemen. Wij komen de kunststoffen vloeren leveren, monteren waarbij wij niet weggaan zonder dat u meer dan 100% tevreden bent, demonteren en vervolgens weer retour halen op de afgesproken momenten.

Geïnteresseerd in een vloer en wilt u een offerte? Neem dan contact op met ons via 085 902 01 37 of stuur een aanvraag via het contactformulier.