Tijdelijk fietspad aanleggen?

123Floorrent beschikt over verschillende soorten vloersystemen die uitermate geschikt zijn om onder andere tijdelijke fietspaden aan te kunnen leggen.

Voor een fietspad zullen kunststof tegels gemaakt van gerecycled kabelgranulaat gebruikt worden. Doordat deze tegel gerecycled is, is dit een maatschappelijk verantwoorde oplossing. Er is weinig voorbereiding nodig. Er hoeft alleen een vlakke ondergrond gecreëerd te worden waarna een druk verdelend doek uitgerold word. Vervolgens worden de tegels in verband op het druk verdelend doek gelegd.

Over de zogenoemde remopla vloer kunnen zonder problemen o.a. voetgangers, fietsers en scooters rijden. Auto’s en motors kunnen er met een gepaste snelheid overheen rijden ( 10km/u ). Waardoor het ook als een tijdelijke parkeerplaats kan fungeren.

Doordat deze tegels beschikken over een antislip structuur wordt uitglijden vrijwel uitgesloten en perfect als tijdelijk fietspad.


Door de grote voorraad en personeelsbestand kan snel worden geleverd waarbij de volgende opties bestaan:

Afhalen tijdelijk fietspad

U kunt de kunststoffen vloer voor het tijdelijke fietspad huren en bij ons afhalen. Doordat u op die manier transportkosten kunt besparen is dit de goedkoopste optie.
De minimale afnamehoeveelheid is 25m². Deze tegels remopla liggen op een pallet waardoor het makkelijk te laden en lossen is met een heftruck. Onze medewerkers laden en lossen uw aanhanger of trailer graag.

Bezorging tijdelijk fietspad huren

123Floorrent komt de vloer ook graag afleveren bij u op locatie. Wij komen deze per vrachtwagen bij u leveren en retour halen.
Doordat er bij ons op een vrachtwagen 630m² aan remopla past kunnen wij in een keer veel meenemen. Bij een grote hoeveelheid scheelt dit veel transportkosten.

Bezorging tijdelijk fietspad met begeleider

Is uw organisatie een stichting of vereniging? Heeft u veel vrijwilligers om de vloeren te leggen maar wilt u hier begeleiding bij zodat de remopla vloer er perfect in komt te liggen?
123Floorrent helpt u hier graag bij. Wij sturen graag iemand mee om uw vrijwilligers aan te sturen en de heftruck werkzaamheden te verrichten die nodig zijn om de vloer te leggen.

ALL-IN service remopla huren

De toppers van 123Floorrent kunnen u ook totaal ontzorgen door alle handling over te nemen. Wij komen de kunststoffen vloeren leveren, monteren waarbij wij niet weggaan zonder dat u meer dan 100% tevreden bent, demonteren en vervolgens weer retour halen op de afgesproken momenten.

Technische gegevens

Materiaal: Gerecycled PVC
Lengte: 1,20 m
Breedte: 0,80 m
Hoogte: 4,3 cm
Oppervlak: 0,96 m² per tegel
Netto opp: 0,88 m² per tegel
Gewicht: 32 kg per tegel
Transport: 630 m²

Technische gegevens

Materiaal: Gerecycled PVC
Lengte: 0,60 m
Breedte: 0,80 m
Hoogte: 4,3 cm
Oppervlak: 0,48 m² per tegel
Netto opp: 0,44 m²
Gewicht: 17 kg per tegel
Transport: 630 m²