Tijdelijk fietspad aanleggen?

123Floorrent beschikt over verschillende soorten vloersystemen die uitermate geschikt zijn om onder andere tijdelijke fietspaden aan te kunnen leggen. Voor een fietspad zullen kunststof tegels gemaakt van gerecycled kabelgranulaat gebruikt worden. Doordat deze tegel gerecycled is, is dit een maatschappelijk verantwoorde oplossing. Er is weinig voorbereiding nodig. Er hoeft alleen een vlakke ondergrond gecreëerd te worden waarna een druk verdelend doek uitgerold word. Vervolgens worden de tegels in verband op het druk verdelend doek gelegd.

Over de zogenoemde remopla vloer kunnen o.a. voetgangers, fietsers en scooters rijden zonder dat er iets gebeurd. Auto’s en motors kunnen er met een gepaste snelheid overheen rijden ( 10km/u ). Waardoor het ook als een tijdelijke parkeerplaats kan fungeren.

Daarbij bestaan de volgende opties:

Bezorging tijdelijke fietspaden

123Floorrent komt de vloer ook graag afleveren bij u op locatie. Wij komen deze per vrachtwagen bij u leveren en retour halen. Per mail ontvangt u de leg en stapelinstructies zodat u snel te werk kunt gaan. Doordat er bij ons op een vrachtwagen 650m2 aan vloerdelen passen kunnen wij in een keer veel meenemen. Bij een grote hoeveelheid scheel dit veel transportkosten.

ALL-IN service tijdelijke aanleg fietspad

De toppers van 123Floorrent kunnen u ook totaal ontzorgen door alle handling over te nemen. Wij komen de vloeren leveren, monteren waarbij wij niet weggaan zonder dat u meer dan 100% tevreden bent, demonteren en vervolgens weer retour halen op de afgesproken momenten.

Technische gegevens

Materiaal: Gerecycled PVC
Lengte: 1,20 m
Breedte: 0,80 m
Hoogte: 4,3 cm
Oppervlak: 0,96 m² per tegel
Netto opp: 0,88 m² per tegel
Gewicht: 32 kg per tegel
Transport: 630 m²

Technische gegevens

Materiaal: Gerecycled PVC
Lengte: 0,60 m
Breedte: 0,80 m
Hoogte: 4,3 cm
Oppervlak: 0,48 m² per tegel
Netto opp: 0,44 m²
Gewicht: 17 kg per tegel
Transport: 630 m²