WOO HAH!

Voor de zesde editie keerde WOO HAH! dit jaar weer terug naar Beekse Bergen! Woo Hah is een productie vanuit Mojo en 013.
WOO HAH! is één van de grootste hiphopfestivals in Europa. Van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli 2019 waren de live-acts te zien bij Beekse Bergen, waar bezoekers ook kunnen overnachten. Naast de shows is er nog veel meer te beleven op het terrein.

De editie van 2019 trok meer dan 37.000 bezoekers. En heeft ook in 2019 de prijs gewonnen voor Best Medium Side Festival tijdens de European Festival Awards.

DEMOCRATIEFESTIVAL

Het eerste landelijke Democratiefestival is een feit. Twee dagen lang kreeg onze democratie bij hoogzomerse temperaturen op het eiland Veur Lent in Nijmegen een onderhoudsbeurt.

In navolging van Folkemødet in Denemarken en Lampa in Letland stonden 6400 festivalbezoekers twee dagen lang stil bij onze democratie, bij de vrijheden en zekerheden die daarbij horen en bij de verschillen en overeenkomsten tussen ons en onze meningen.

Voor het Democratiefestival hebben wij verschillende looppaden aan mogen leggen t.b.v. rolstoelgebruikers.

PAROOKAVILLE

ParookaVille is een Duits dancefestival dat sinds 2015 georganiseerd wordt op Airport Weeze bij Weeze.

Het festival wordt ieder jaar in juli gehouden op een voormalige RAF-legerbasis op een gedeelte van Airport Weeze. Dit terrein werd onder meer ook gebruikt voor Bizarre-Festival en Q-Base. De eerste editie kende 25.000 bezoekers. Het festival werd in 2019 bezocht door meer dan 210.000 bezoekers!

Om het comfort van al die bezoekers te kunnen verbeteren leggen wij elk jaar meer vloer op het voormalige militair terrein.