PAROOKAVILLE

ParookaVille is een Duits dancefestival dat sinds 2015 georganiseerd wordt op Airport Weeze bij Weeze.

Het festival wordt ieder jaar in juli gehouden op een voormalige RAF-legerbasis op een gedeelte van Airport Weeze. Dit terrein werd onder meer ook gebruikt voor Bizarre-Festival en Q-Base. De eerste editie kende 25.000 bezoekers. Het festival werd in 2019 bezocht door meer dan 210.000 bezoekers!

Om het comfort van al die bezoekers te kunnen verbeteren leggen wij elk jaar meer vloer op het voormalige militair terrein.


WOO HAH!

Voor de zesde editie keerde WOO HAH! dit jaar weer terug naar Beekse Bergen! Woo Hah is een productie vanuit Mojo en 013.
WOO HAH! is één van de grootste hiphopfestivals in Europa. Van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli 2019 waren de live-acts te zien bij Beekse Bergen, waar bezoekers ook kunnen overnachten. Naast de shows is er nog veel meer te beleven op het terrein.

De editie van 2019 trok meer dan 37.000 bezoekers. En heeft ook in 2019 de prijs gewonnen voor Best Medium Side Festival tijdens de European Festival Awards.


DEMOCRATIEFESTIVAL

Het eerste landelijke Democratiefestival is een feit. Twee dagen lang kreeg onze democratie bij hoogzomerse temperaturen op het eiland Veur Lent in Nijmegen een onderhoudsbeurt.

In navolging van Folkemødet in Denemarken en Lampa in Letland stonden 6400 festivalbezoekers twee dagen lang stil bij onze democratie, bij de vrijheden en zekerheden die daarbij horen en bij de verschillen en overeenkomsten tussen ons en onze meningen.

Voor het Democratiefestival hebben wij verschillende looppaden aan mogen leggen t.b.v. rolstoelgebruikers.

Rabobank DARE

Rabobank nodigde 800 van hun internationale leiders en influencers uit voor een tweedaags evenement: Rabobank: DARE – The Leadership Experience.

Het doel was om hun wereldwijde thought leaders op één lijn te brengen en hen te inspireren om de Rabobank de toekomst in te helpen.
Addikt werkte samen met het Rabobank Brand-team en Luidkeels Events om de overkoepelende identiteit te creëren, die aansluit bij de Rabobank CI en stijlgidsen.

PAASPOP

Paaspop was ooit de eerste klus voor 123Floorrent. Na 4 jaar zijn wij nog steeds de vloerenleverancier voor het festival.
Paaspop, dat de naam heeft de seizoensopener te zijn, trekt vanaf 1985 elk jaar meer dan 15.000 bezoekers, verspreid over tien podia. In 2011 werd het festival uitgebreid naar 3 dagen.

Het festival heeft in 2019 een recordaantal bezoekers getrokken. De 44ste editie van het festival werd bezocht door 92.500 festivalgangers. Daarvan verbleven er ook 11.000 mensen op de aangelegen camping.

Once In A Blue Moon

Dit jaar werd de 2e editie van Once In A Blue Moon Festival gehouden in het Amsterdamse Bos. Op de podia stonden vele artiesten, bekend en onbekend. De verschillende area’s waar je kon luisteren naar de muziek en de area’s waar je tot rust kon komen met een speciaal biertje of een bakje nacho’s. Alles was er. Voor het festival hebben wij alle vlondervloeren mogen leveren.

KNVB Oranje opendag

Op zaterdag 25 mei vindt van 13.00 tot 18.00 uur de uitverkochte Oranje open dag plaats. Liefst 5.000 Oranjefans tussen acht en zestien jaar ontmoeten op de KNVB Campus de OranjeLeeuwinnen die naar het WK gaan en een aantal spelers van het Nederlands elftal.

Tijdens het evenement zullen er diverse clinics gegeven worden, kan iedere jeugdspeler op de foto met zijn of haar idool en word er heel de dag opgetreden op het podium op het hoofdveld. Onder andere André Hazes treedt op.

Intents Festival

Intents Festival wordt jaarlijks gehouden in het begin van juni en is één van de grootste en meest vooruitstrevende dance-festivals van Nederland. Het is een driedaags allround festival met vooral focus op de hardere stijlen. Tijdens deze mega weekender kunnen bezoekers ook overnachten op de IntentsCity festivalcamping.

Bezoekers van Intents Festival begeven zich in een compleet gethematiseerde parallelle wereld, waarin alles tot in de puntjes is uitgewerkt. De immense podia worden tot in het kleinste detail uitgewerkt en de producties zijn overweldigend.

GroenTechniek Holland

GroenTechniek Holland beleefde van 10 tot en met 12 september 2019 haar vierde editie. Met tweejaarlijks zo’n 20.000 gerichte vakbezoekers die werkzaam zijn in de groene, openbare ruimte kunnen we spreken van een bewezen concept voor deze grootste, groene vakbeurs van Nederland.

Overigens is GroenTechniek Holland BV een zusterorganisatie van AgroTechniek Holland BV. Deze BV organiseerde vanaf 2010 al vijf zeer succesvolle agro-evenementen, waar elke twee jaar honderden fabrikanten, importeurs en dealers in landbouwmechanisatie zo’n 3.000 landbouwmachines tonen aan circa 50.000 akkerbouwers, veehouders en loonwerkers die ATH bezoeken.

Best Kept Secret

In 2019 is de zevende editie van Best Kept Secret. In de afgelopen jaren hebben er honderden artiesten op de podia gestaan, met vele bijzondere momenten tot gevolg. Elk jaar bied het festival podium aan artiesten die misschien niet zo’n groot publiek gewend zijn en daarmee onthullen wij hun best kept secrets!

Het festival vind ieder jaar plaats op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, een van de mooiste eventlocaties van Nederland door de Natuurrijke omgeving en het aangelegen vakantiepark dat altijd gebruikt kan worden als luxe camping.

Alkmaar Culinair Plaza

De Junior Kamer Alkmaar, onderdeel van de JCI, organiseert al 27 jaar het succesvolle Alkmaar Culinair Plaza! Naast het Alkmaar Culinair Plaza is de JCI Challenge een ander succesvol evenement van de Junior Kamer Alkmaar. Het grootste en meest bekende evenement van de Junior Kamer Alkmaar is het Alkmaar Culinair Plaza. Dit culinaire evenement wordt georganiseerd door een commissie bestaande uit leden van de Junior Kamer Alkmaar

Het doel van de Stichting Alkmaar Culinair Plaza is het financieel steunen van goede doelenorganisaties in de regio Alkmaar welke zich inzetten voor het kind. Elke jaar wordt het resultaat van het event uitgekeerd aan diverse goede doelen. Deze doelen worden elk jaar opnieuw gekozen.

3 oktoberfeest

Het 3 oktoberfeest (ook wel Leidens ontzet) is een feest in Leiden dat sinds 1886 jaarlijks op 3 oktober wordt gehouden. Op die dag wordt dan de verjaardag van het Beleg van Leiden in 1573-74 gevierd en vooral de daarop volgende bevrijding van de Spanjaarden.
Het feest bestaat uit vele tradities die ver teruggaan.

Het feest wordt ‘s avonds op 2 oktober ingeluid met de taptoe: een optocht van vele Leidse verenigingen. De gehele viering is in Leiden en omstreken live te bekijken en beluisteren via radio, tv en internet. In de vroege ochtend van 3 oktober vinden de reveille en de traditionele uitreiking van gratis haring en wittebrood in de Waag plaats aan inwoners van Leiden. Dit verwijst naar het haring en wittebrood dat de watergeuzen de stad inbrachten direct na de bevrijding.