ParookaVille

ParookaVille is een Duits dancefestival dat sinds 2015 georganiseerd wordt op Airport Weeze bij Weeze.

Het festival wordt ieder jaar in juli gehouden op een voormalige RAF-legerbasis op een gedeelte van Airport Weeze. Dit terrein werd onder meer ook gebruikt voor Bizarre-Festival en Q-Base. De eerste editie kende 25.000 bezoekers. Het festival werd in 2019 bezocht door meer dan 210.000 bezoekers!

Om het comfort van al die bezoekers te kunnen verbeteren leggen wij elk jaar meer vloer op het voormalige militair terrein.

Aanvraag

123Floorrent is al meer dan 3 jaar de vloer leverancier bij Parookaville. Waardoor de keuze voor editie 2019 niet moeilijk was.

De vraag voor 2019 was of we 45.000m2 konden aanleveren, leggen, rolstoelvriendelijk maken en na het event de houten vlonders weer op de rapen. Het ging hier voor de Penny’s ofwel de winkelcentrums op de campings, de looppaden op de VIP-Camping en de ingang naar het festival terrein.

De planning van de op- en afbouw is tijdig gecommuniceerd zodat het voor alle betrokken partijen werkbaar was.

Advies

Aan de hand van de aanvraag zijn we begonnen met het kijken naar de beschikbaarheid en planning van de vlonders. Nadat deze beschikbaar bleek door het ruime aanbod. Hebben we de planning van de op- en afbouw is tijdig gecommuniceerd zodat het voor alle betrokken partijen werkbaar was.

Toen vervolgens bleek dat er meer vlonders nodig waren en niet meer beschikbaar hebben we het uitgebreid met onze andere kunststof vloeren.

Uitvoering

– 45.000m2 vlonders incl montage en transport.
– 300 strekkende meter ramps t.b.v. de rolstoelgebruiker
– Tussentijdse schoonmaak op locatie.
– 2.500m2 hexafloor