Tijdelijk voetpad aanleggen

123Floorrent beschikt over verschillende soorten vloersystemen die uitermate geschikt zijn om onder andere tijdelijke voetpaden aan te kunnen leggen.

Voor een tijdelijk trottoir zullen kunststof tegels gemaakt van recyclebaar HDPE kunststof gebruikt worden. Doordat deze tegels gerecycled of recyclebaar zijn, is dit een maatschappelijk verantwoorde oplossing. Er is weinig voorbereiding nodig. Er hoeft alleen een vlakke ondergrond gecreëerd te worden waarna een druk verdelend doek uitgerold word. Vervolgens worden de tegels in verband op het druk verdelend doek gelegd.

Over de zogenoemde hexafloor ofwel Pro-Track vloer kunnen o.a. voetgangers, fietsers en scooters rijden zonder dat er iets gebeurd. Auto’s en motors kunnen er met een gepaste snelheid overheen rijden ( 10km/u ). Waardoor het ook als een tijdelijke parkeerplaats kan fungeren.

Het voordeel van de hexafloor is dat het op ieder asymmetrisch oppervlak gemonteerd kan worden. Staat er bijvoorbeeld een lantaarnpaal in de weg? Dat is geen enkel probleem met dit vloersysteem


Voor het huren van het tijdelijke voetpad bestaan volgende opties:

Afhalen tijdelijk voetpad

U kunt de kunststoffen vloer voor het tijdelijke fietspad huren en bij ons afhalen. Doordat u op die manier transportkosten kunt besparen is dit de goedkoopste optie.
De minimale afnamehoeveelheid is 25m². Deze tegels liggen op een pallet waardoor het makkelijk te laden en lossen is met een heftruck. Onze medewerkers laden en lossen uw aanhanger of trailer graag.

Bezorging tijdelijk trottoir

123Floorrent komt de vloer ook graag afleveren bij u op locatie. Wij komen deze per vrachtwagen bij u leveren en retour halen. Per mail ontvangt u de leg en stapelinstructies zodat u snel te werk kunt gaan.
Doordat er bij ons op een vrachtwagen 1.000m2 aan vloerdelen passen kunnen wij in een keer veel meenemen. Bij een grote hoeveelheid scheel dit veel transportkosten.

Bezorging tijdelijk trottoir met begeleider

Is uw organisatie een stichting of vereniging? Heeft u veel vrijwilligers om de vloeren te leggen maar wilt u hier begeleiding bij zodat de remopla vloer er perfect in komt te liggen?
123Floorrent helpt u hier graag bij. Wij sturen graag iemand mee om uw vrijwilligers aan te sturen en de heftruck werkzaamheden te verrichten die nodig zijn om de vloer te leggen.

ALL-IN service tijdelijke aanleg voetpad

De toppers van 123Floorrent kunnen u ook totaal ontzorgen door alle handling over te nemen. Wij komen de vloeren leveren, monteren waarbij wij niet weggaan zonder dat u meer dan 100% tevreden bent, demonteren en vervolgens weer retour halen op de afgesproken momenten.

Technische gegevens

Matriaal: Kunstof HDPE
Afmeting: 0,27 m²
Oppervlak: 3,7 tegel = 1 m²
Hoogte: 4,5 cm
Gewicht: 2,7 kg
Transport: 1000 m²
Anti slip: AS/NZS 4586

Extra’s

Oploop plaat
Geo-textiel
Halve tegels