Pro Max Dubbel

Pro Max Dubbel ofwel Heavy Duty panels is uitermate geschikt voor het bedekken van kunstgras en natuurgrasvelden.

Deze vloer is te vergelijken met de aluminium stadion vloer. Echter is deze vloer van kunststof waardoor er als er veel zon is niets gereflecteerd wordt hierdoor voelt het minder warm dat met metalen vloeren daarnaast zit er een antislip laag op voor het comfort van de bezoeker

Om bij de afdekking van sportvelden geen schade aan te brengen aan de ondergrond wordt er bij de montage van de heavy duty panels op natuurgras een speciaal geotextiel aangebracht wat de druk extra goed verdeeld zodat er met voertuigen zoals vrachtwagens, kranen, heftrucks en auto’s met een gewicht tot 10.000kg per as overheen gereden kan worden.

De kunststof vloer kan gebruikt worden voor een tijdelijke parkeerplaats, werkplatforms voor podia, tentvloer, bedekking kunstgrasveld, afdekking van atletiekbanen, aanrijroutes voor vrachtverkeer of bouwverkeer, publieksgebieden op evenementen en festivals en als tentvloer.

vloer is speciaal ontwikkeld voor het bedekken van voetbalstadions, atletiekbanen en hockeyvelden. 


Technische gegevens

Materiaal: High-Density polyethylene (HDPE)
Breedte: 2,00 m                             Extra’s
Lengte: 4,00 m                               – Oprijplaat
Hoogte: 11 cm                               – Geotextiel
Gewicht: 200 kg per panel
Transport: 480 m²

 

Door de antislip laag en isolerende werking is het ook een perfecte vloer voor ijssculptuurevenementen en als ondergrond om te klunen.

Bij de Pro Max Dubbel huren bestaan bij 123Floorrent de volgende opties:

ALL-IN service Pro Max Dubbel huren

De Pro Max Dubbel vloer is een vloer waar bij de montage en demontage het expertise van onze medewerkers vereist is. Wij zullen daarom de vloeren altijd in eigen beheer leggen.

Omdat over de heavy duty panels gereden kan worden met vrachtverkeer dient deze met precisie aangebracht te zijn.

De toppers van 123Floorrent komen u daarom totaal ontzorgen door alle handling over te nemen.

Wij komen de kunststoffen vloeren leveren, monteren waarbij wij niet weggaan zonder dat u meer dan 100% tevreden bent, demonteren en vervolgens weer retour halen op de afgesproken momenten.

 

 

Geïnteresseerd in een vloer en wilt u een offerte? Neem dan contact op met ons via 085 902 01 37 of stuur een aanvraag via het contactformulier.