Houten vlonders huren?

123Floorrent beschikt over een grote voorraad vlondervloeren (planche) van 0.5 x 4.0 m en 0.5 x 1m. Deze vlonders kunnen direct op de grond gelegd worden. Al onze vlonders liggen met de klamp altijd dezelfde kan in waardoor je nooit hoeft te passen of meten om de plankenvloer in elkaar te leggen. Door onze passtukken van 1 meter kunnen de vloeren perfect in verband worden gelegd.

Onze vlondervloeren zijn geschikt als tentvloer, looppaden, terrasondergrond, als ondergrond voor een foodarea en grote publieksgebieden.

Door onze voorraad van meer dan 35.000m2 vlonders kunnen wij vrijwel altijd leveren. Een vloer huren? Dan bent u dus aan het juiste adres bij 123Floorrent.

Daarbij bestaan de volgende opties:

Technische gegevens

Materiaal: Hout                                          Materiaal: Hout
Lengte: 4,00 m                                           Lengte: 1,0 m
Breedte: 0,50 m                                         Breedte: 0,50 m
Hoogte: 5 cm                                              Hoogte: 5 cm
Transport: 1.760 m2

 

Afhalen vlondervloer huren

U kunt de vlonders ofwel planche huren en bij ons afhalen. Doordat u op die manier transportkosten kunt besparen is dit de goedkoopste optie.

De minimale afnamehoeveelheid is 100m2. Deze vlonders zitten op een pallet waardoor het makkelijk te laden en lossen is met een heftruck. Onze medewerkers laden en lossen uw aanhanger of trailer graag.

Bezorging vloerdelen huren

123Floorrent komt de vloer ook graag afleveren bij u op locatie. Wij komen deze per vrachtwagen bij u leveren en retour halen. Per mail ontvangt u de leg en stapelinstructies zodat u snel te werk kunt gaan.

Doordat er bij ons op een vrachtwagen 1.760m2 aan vloerdelen passen kunnen wij in een keer veel meenemen. Bij een grote hoeveelheid scheel dit veel transportkosten.

Bezorging vloer huren met begeleider

Is uw organisatie een stichting of vereniging? Heeft u veel vrijwilligers om de vloeren te leggen maar wilt u hier begeleiding bij zodat de plankenvloer er perfect in komt te liggen?

123Floorrent helpt u hier graag bij. Wij sturen graag iemand mee om uw vrijwilligers aan te sturen en de heftruck werkzaamheden te verrichten die nodig zijn om de vloer te leggen.

ALL-IN service vlonders huren

De toppers van 123Floorrent kunnen u ook totaal ontzorgen door alle handling over te nemen. Wij komen de vloeren leveren, monteren waarbij wij niet weggaan zonder dat u meer dan 100% tevreden bent, demonteren en vervolgens weer retour halen op de afgesproken momenten.

Geïnteresseerd in een vloer en wilt u een offerte? Neem dan contact op met ons via 085 902 01 37 of stuur een aanvraag via het contactformulier.