WOO HAH!

Voor de zesde editie keerde WOO HAH! dit jaar weer terug naar Beekse Bergen! Woo Hah is een productie vanuit Mojo en 013.

WOO HAH! is één van de grootste hiphopfestivals in Europa. Van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli 2019 waren de live-acts te zien bij Beekse Bergen, waar bezoekers ook kunnen overnachten. Naast de shows is er nog veel meer te beleven op het terrein.

De editie van 2019 trok meer dan 37.000 bezoekers. En heeft ook in 2019 de prijs gewonnen voor Best Medium Side Festival tijdens de European Festival Awards.

Aanvraag

In 2018 lag er bij Woohah! geen vloer bij de podiums waardoor er veel stofwolken ontstonden door het dansen van de 37.000 bezoekers en de al stoffige ondergrond. Daarom kregen wij na de editie van 2018 de vraag of dat met een vloer opgelost kon worden.

Over de vloer diende nog gereden te kunnen worden met heftrucks en auto’s ten behoeve van de op- en afbouw van de stage.

Ook diende er met zwaarder materiaal bij de stage te kunnen komen.
Bovendien waren er ook nog een aantal vlonders nodig om de looppaden bij de campings aan te leggen.

Advies

Veel mensen denken dat vloer alleen werkt bij natte omstandigheden. Echter als je het goed inzet kan het voor vele andere doeleinden gebruikt worden.
We hebben gekozen voor de Hexafloor omdat hier met heftrucks en auto’s overheen gereden kan worden. Om te voorkomen dat er stofwolken ontstaan hebben we er een extra dik geotextiel ( een speciaal geweven doek t.b.v. drukverdeling ) onder aangebracht.

Voor het zwaardere materiaal van de stage hebben we gekozen voor remopla. Dit zijn een soort kunststof rijplaten die in verband gelegd kunnen worden.

Uitvoering

– 5.000m2 Hexafloor
– 1.200m2 Remopla
– 4.000m2 Vlonders
– 5.000m2 Geotextiel
– Reinigen op locatie