123Floorrent B.V.

123Floorrent B.V. is een bedrijf dat zich in een aantal jaar heeft ontwikkeld tot een van de grootste en betrouwbaarste partijen van de Benelux op het gebied van tijdelijke vloersystemen. Bij ons weet u waar u aan toe bent en dat de gemaakt afspraken nagekomen worden.
123Floorrent beschikt over diverse vloersystemen. Natuurlijk de traditionele vlondervloer ofwel plankenvloer of tentvloer, maar ook hexafloor, zwaarlastvloeren, remopla, kunststof rijplaten en andere gras beschermende ondergronden.

Al de vloeren hebben wij in grote getalen. Bij ons bestaan de volgende opties, u kunt de vloer bij ons afhalen, wij kunnen de vloer voor u aanleveren daarnaast kunnen wij u volledig ontzorgen door de vloer voor u te plaatsten en te demonteren waarbij wij niet weggaan voor u 100% tevreden bent.
Wij hebben een voorraad van ruim 75.000 m2 diverse vloersystemen, op deze manier kunnen wij vrijwel altijd aansluiten bij uw behoeften en kunnen wij u voorzien van de juiste vloeren en tijdelijke aanrijroutes. Bovendien kunnen wij u voorzien van een passend advies.

Geschiedenis 123Floorrent

Ontstaan

Na de verkoop van een groot bedrijf in 2016 op het gebied van de weg en waterbouw ging Toon Hessels opzoek naar een nieuwe uitdaging.
Omdat hij de evenementenwereld een interessante handel vond is er na een tijdje het idee gekomen om een vloerverhuur bedrijf te beginnen. Na een tijdje bleek dat dit niet alleen kon. Zo heeft Toon een Salesman en een Projectleider op de buitendienst aangenomen. Voordat het festivalseizoen begon in 2017 is er voor meer dan 50.000m2 aan houten vlonders, zwaarlastvloer, remopla, Hexafloor ofwel Pro-Track en rijplaten geproduceerd. Door de enorme voorraad zijn er in dat jaar heel veel projecten gemaakt. In 2018 zette dat succes zich door echter heeft door deze drukte de Salesman afscheid genomen van 123Floorrent dat seizoen.

Overname

In 2 jaar is er een heel groot vloerverhuur bedrijf uit de grond gestampt. Toon heeft in die 2 jaren veel projecten mogen draaien en een gezond bedrijf neergezet. De uitdaging was er vanaf. Eind 2018 is 123Floorrent daarom overgenomen door Jeroen Klessens. Jeroen was al verschillende jaren actief in de evenementenwereld op voorman op locatie als op salesfuncties en is daarom een geschikte opvolger om 123Floorrent naar een nog hoger niveau te tillen. Na de overname is het bedrijf verhuisd naar een 100% energieneutraal pand in Bladel. Omdat deze locatie veel groter is er veel meer groei mogelijk.

Toekomst

123Floorrent wil samen met de opdrachtgevers de komende jaren op een veilige en prettige manier samenwerken om de mooiste events te bouwen.
Het is de missie om binnen 3 jaar niet de grootste vloerverhuurder te zijn maar het beste bedrijf te zijn op het gebied van tijdelijke vloersystemen van de Benelux. Dit doen we door gecontroleerd te groeien en producten door te ontwikkelen en onderhouden zodat we de beste service en kwaliteit kunnen waarborgen.

Jeroen Klessens

Functie: Algemeen Manager

Jeroen is de duizendpoot van 123Floorrent. Hij is
verantwoordelijk voor alle dagelijkse zaken van
123Floorrent zoals de Sales, Planning, werkvoorbereiding
en projectrealisatie. Wat hij altijd met een veel passie en
plezier doet.

    Uw gegevens
    Vloer gegevens
    Evenement gegevens    Vloer bezorging